Wednesday, 14 December 2011

berubah :))

pagi yang indah ni , i hope me and my beloved senior akan berubah kebaikan . dye kater aku dah berubah ke arah yang positive. aku pon nak dye berubah . aku harap doa kami dikabulkan .  hopefully kami kan berubah . pray for us can you ? harap korang pun akan berubah ke arah yang lebih positve . forget about the past and start with a new postive life . hewhew:3 . setansetan plis jauhkan diri kamu dari kami cuz kami taknak kamu dkat ngan kami . kami nk berubah ke arah posive nie . so korang yang bce ni support kiteorang tau . i love u guys . kay i gotta go 2 sleep rite now . bubye guys . see you this morning :) . dun forget to solat subuh tau . semoga korang dirahmati oleh ALLAH <3 tata guys :DD

No comments:

Post a Comment