Tuesday, 13 December 2011

miss you

u know what i miss u like hell . da lame x nmpak aok online . bia pon aok ni wat sakit hati koi jeh . slalu wat koi bengang tapi sbenarnyer koi happy bila aok wat cmtuh . itu mksudnyer takdehlah aok luperkan koi kan . setiap saat koi ingat kat aok , tapi aok tak tahu lah ingat kat koi ke tak . koi tahu aok byk awek . aok kan hot . koi biasebiase jeh . koi ingat agy mase tuh koi tgh text ngan aok , aok suroh koi kim salam kat sorang akak senior ni and ckp adeq dye sayang dye sgtsgt . koi still okkayy . biler koi ckp koi ngan dye . aok marahmarah koi . aok suroh koi pergi menmen jaoh . aok tahu tak sakitnya hati koi . koi nanges sbb tuh . aok still boleh tnyer koi nak senior tuh pujok koi keh tak ? sbenarnyer tuh lah yang wat koi tak leyh stop nanges . koi tak penah ckp kat aok yang koi nanges sbb aok . aok bukannya leh wat perh un . koi tahu koi byk kali susah kan aok . koi amek perfume aok . tu jelah yang koi ade untok ingat kat aok . aok kate jgn gune perfume aok , tapi koi guner jugak . biler koi pakai perfume aok , koi rase aok ad kat sbelah koi. aok tman kn koi . stiap mase koi text aok . koi happy giler mase koi gayut ngan aok 3 jam . mase tuh nak exam . aok soh koi tido . koi tanak . aok pakse jugak koi tido . koi kater okayy . best giler gayut ngan aok , mase tuh jugak koi gadogado manje ngan aok . aok sweet lah sbenarnye. adeqadeq aok chumell sgt terutama adeq pompuan aok . mase hari graduasi aok , koi gan adeqadeq aok jlnjln pusing mktab . hepi giler . adeq aok yang kcik urh dudok atas riba koi . dye manje giler ngan koi . abg aok gelap dri aok . aok kate kat koi yang aok bnci abg aok . aok ni nakal  ta nak dgr ckp koi . koi syg aok sgtsgt and koi akan jage perfume aok tuh . hehexD . luahanhatikoi :)) tata .

No comments:

Post a Comment