Friday, 24 February 2012

kami berpisah ?

kami akan berpecah ? i cannot answer the questions . for 1 year , kami lalui semua problem bersama . kami berkongsi masalah bersama . we create our sweet memory . We do anything together . Last year , adalah tahun yang terbaik for kami berlima but for this year , kami ada salah faham . maybe memang salah saya . saya yang start gaduh ngan awakawak semua . But you guys know what , HAIFA  akan selalu berada di tempat yang paling istimewa di hati saya . I love you guys freaking damn much . koranglah kwan yang terbaik yang pernah saya ada and takdeh sape boleh menggantikan korang . HAFNI , awak lah orang paling lemah lembut , pandai pujuk , awak jugak mengada . AIN , awak orang yang lampi but still cute , awak membuat semua orang ketawa dengan telatah awak tuh . FIZAH , awak paling baik , awak suka red warrior , awak satu satunya budak yang baik dari kami . hehe . IZZY , awak terror oh main badminton , awak comel and baik . hehe . kita melengkapi antara satu sama lain . saya happy tengok awak berempat happy . biarpun , saya tak selalu ada ngan korang but saya tahu awak happy . saya akan selalu doakan korang berempat happy selalu . korang take care tau . i don't know how to describe how much i love you guys . kalau ada orang sakitkan hati korang , cerita kat saya kay . saya akan belasah dorang . hehe . may ALLAH  bless you guys . lastly , i just want to say i love you and you guys are my bestiest friend ever . :*