Wednesday, 14 December 2011

berubah :))

pagi yang indah ni , i hope me and my beloved senior akan berubah kebaikan . dye kater aku dah berubah ke arah yang positive. aku pon nak dye berubah . aku harap doa kami dikabulkan .  hopefully kami kan berubah . pray for us can you ? harap korang pun akan berubah ke arah yang lebih positve . forget about the past and start with a new postive life . hewhew:3 . setansetan plis jauhkan diri kamu dari kami cuz kami taknak kamu dkat ngan kami . kami nk berubah ke arah posive nie . so korang yang bce ni support kiteorang tau . i love u guys . kay i gotta go 2 sleep rite now . bubye guys . see you this morning :) . dun forget to solat subuh tau . semoga korang dirahmati oleh ALLAH <3 tata guys :DD

Tuesday, 13 December 2011

miss you

u know what i miss u like hell . da lame x nmpak aok online . bia pon aok ni wat sakit hati koi jeh . slalu wat koi bengang tapi sbenarnyer koi happy bila aok wat cmtuh . itu mksudnyer takdehlah aok luperkan koi kan . setiap saat koi ingat kat aok , tapi aok tak tahu lah ingat kat koi ke tak . koi tahu aok byk awek . aok kan hot . koi biasebiase jeh . koi ingat agy mase tuh koi tgh text ngan aok , aok suroh koi kim salam kat sorang akak senior ni and ckp adeq dye sayang dye sgtsgt . koi still okkayy . biler koi ckp koi ngan dye . aok marahmarah koi . aok suroh koi pergi menmen jaoh . aok tahu tak sakitnya hati koi . koi nanges sbb tuh . aok still boleh tnyer koi nak senior tuh pujok koi keh tak ? sbenarnyer tuh lah yang wat koi tak leyh stop nanges . koi tak penah ckp kat aok yang koi nanges sbb aok . aok bukannya leh wat perh un . koi tahu koi byk kali susah kan aok . koi amek perfume aok . tu jelah yang koi ade untok ingat kat aok . aok kate jgn gune perfume aok , tapi koi guner jugak . biler koi pakai perfume aok , koi rase aok ad kat sbelah koi. aok tman kn koi . stiap mase koi text aok . koi happy giler mase koi gayut ngan aok 3 jam . mase tuh nak exam . aok soh koi tido . koi tanak . aok pakse jugak koi tido . koi kater okayy . best giler gayut ngan aok , mase tuh jugak koi gadogado manje ngan aok . aok sweet lah sbenarnye. adeqadeq aok chumell sgt terutama adeq pompuan aok . mase hari graduasi aok , koi gan adeqadeq aok jlnjln pusing mktab . hepi giler . adeq aok yang kcik urh dudok atas riba koi . dye manje giler ngan koi . abg aok gelap dri aok . aok kate kat koi yang aok bnci abg aok . aok ni nakal  ta nak dgr ckp koi . koi syg aok sgtsgt and koi akan jage perfume aok tuh . hehexD . luahanhatikoi :)) tata .

Monday, 12 December 2011

okay tak ? =,=

dah nak dekat 3 jam , koi edit blog nieyhh . so , camnerh ? okayy tak ? keh burok ? hewhew:3 koi baru belajar meyhh . so ini lah hasilnya , mwehehe:3 . harap korang suker lah . koi ni x kreatif oh . lol . koi rase ni dah cukop okayy . apeape un , koi berjaye edit blog nih tanpe susahkan orang laen . :)) skang koi rase koi patot tido . dah pukol 4. 43 pagi dah ni . so time to sleep . bubye aokaok sumer . muahh :*

Sunday, 11 December 2011

exercise . winkwink:))

petang tadi koi n family koi g bersenam kat bandar bru bangi . mwehehe:3 . sbenarnya kiteorang bukan exercise but maen kat playground . hahaxD . best men gelongsor with budakbudak . i'm still a kid . hehexD . mase tgh men ni, ad sorng budak kecik , tak tahulah aper name dye *luper nak tnyer . winkwink:3 . dye nak men bende panjatpanjat tuh , n then x  smpai . koi unn tlg lah dye . and then tetiber koi jdi rapat ngan dye tak sampai 5 minit un .. al - maklumlah koi ni terlebih mesra alam . hahaxD . that kid ajak koi maen gelongsor . koi punn ikot jelha . tapi slide tuh licin giler . koi boleh pulak terjatoh . sakit bontot oh . tak tahu cmner nak gambarkan ksakitan bontot koi . *habad toii koi ni . hehexD . mase koi jatoh tuh , ade satu kapel nieyh tgk koi jatoh . aduissshh , malu giler =,= . koi pon snyum jelha . and then parents koi suroh balik . tapi budak tuh tak kasik koi balik . dye pegang tgn koi . koi unn ckp lah kat budak tuh koi kner balik . muker dye sedih jeh . but cmner parents da suroh kner lah balik . koi tanak jdi anak derhaka . dye salam tgn koi n then koi mintak dye kiss . dye kasik . hehexD . winkwink:3 . koi syang kat budak tuh . :DD apeape un , koi da kluarkan peloh koi and koi rase berat badan koi dah turun 1 kg . mwehehe:3 . pastuh koi minum abg and laksa . perghh~ koi rase tak deh makne koi exercise tadi . cuberlah korang bygkan after exercise sumer , koi pergi minum abc n mkn laksa . mmang tak deh mkne koi exercise tdi . huhu , koi harap balik mktab nanty , hafni and ain and fizah and izzy sumer makin chubby , bia samer cam koi .. hahaxD . tata kamukamu sumer :DD

Saturday, 10 December 2011

ombak rindu vs twilight saga breaking dawn part 1 :))

petang tadi koi n family koi g cinema watching ombak rindu . mwehehe:3 . koi tengok ombak rindu dengan mengantoknyer . tu lah sape suroh tido pkol 4 .hehexD. salah saper ? salah diri sendiri jugak . okayy , back to our story . ombak rindu nieyh pergh ,, bapak moyang atukk jiwangg giler . hehe . sape yang suker feelingfeeling nieyh . wa gerenti lu mesti wat drama air mate dalam cinema tuh . sweet giler kott aaron aziz and maya karin. so shweet *kan rempit aku dah kuar dah . hahaxD . cuberlah korang imagine korang wif your partner . OMG! wa gerenti u are the sweetest couple in the world *merepek dah .. but koi still nak tgk twilight saga breaking dawn tuhh .. mesty best giler.. Ibu , nak tengok twilight ? boleh tak boleh tak ? budakbudak kecik  dudok umah . dorang kan bawah umo . mwehehe:3 . mane boleh tgk twilight . pandang muke adikadik ku and i say wekkwekk ! *jelir lidah . padan muke hang tak leyh tgk . so hampa g dok umah diamdiam .*kejamnyer koi , bukan slalu . so , i hope i can see twilight saga breaking dawn . amin! :)) before koi nak abes menaip , koi nak tnyer u guys , korang rase ombak rindu kerh twilight saga breaking dawn part 1 agy best ? :DD tata awakawak sumer yang chumellchumell and handsomehandsome urh . muahh:*
                                                              VS




picca of us :))

assalammualaikum*jawab salam . wajib urh . hehexD. nieyh koi nak letak gmbar kamikami sumer untok 2011 punyer :)) harap korang sudi tengok :DD

























weheee :)) itulah aksiaksi budak gumokk bergambar . :DD tata . hope u guys enjoy watching these photos :))

bosan ouh=,=

bosan sudah melanda diriku . bagaimanakah cara untuk aku menghilangkan kebosanan ini ? *gempak seyh ayat aku . hahaxD . aku sekarang tengah online and someone yang aku tunggu dari 7.59 mlm tdi pun tengah online . *chewaah~yehyeh jerh tunggu . Nak lah chat ngan dye , but dye tuh taknak reply chat aku . memang arh . da lah kasi alasan tak logik langsong . korang mesti nak tahu kan alasan dia ape . dye kater kat kak kakakku yang sweet tuh tangan dye kudung but boleyh pulak dye reply chat kakak ku tuh . memaang lha mengade sunggoh . x meced langsong . Da lah sim card dye hilang . aku harap keychain yang aku kasik kat dye tuh tak hilang . :)) dye kater kat aku dia simpan keychain urh kat bilik dye and dye gerenti tak hilang . hehexD . pandai dia hargai pemberian aku . mwehehe:3 . harap tahun depan , dye masih ade kat maktab . nak jumper dye ohh and kawankwan aku . i miss u guys freaking damn much ohh . hee . kan aku dah cakap masti aku akan melalut kat hal lain punyer .da lari jaoh dri title . hehexD . nieh mr. belatuk yang ajar lah nieyh . bieber malaysia ckp mr.belatuk nieyh suker ckp ayat keling . hahaxD.. memang betol un sbenarnyer . dye tuh suker betol melalut , tapi dye byk pminat ouh . :DD hotsetapp lha katakan . mwehehe:3
k lah stop kat sini jelah . sbelom aku terikot perangai mr. belatok tuh . bubye awkawkawk sumer <3

sweet sister and couple :))

kiter mula kan dengan lafaz bismilah . hee . okay . nieyh ceq nak citer pasal akakakak and kapel yg sweet gilakk .
first skali nieyh , ceq nak citer pasal kak  syera  . hehexD . dye baek ohh . blog dye bapak moyang chantek hehe. jeles oh tgk blog dye . BTW , dye nieyh kakak angkat ain najihah asri  . dye memang lha caring giler kat ain .  kalo ain wat salah , dye tegur . memang akak yang prihatin betol .   bertuah sape yang dpt kak syera  nieyh  , hehe , but sorry . korang sumer da lambat cuz dye da jdi hak milik naqiu norzah pada 10               september 2010 . mwehehe :3           
so nilah orang yang bertuah dapat kak syera . handsome kan ? hahaxD . tengoklah btape sweetnyer dorang . jeles ohh . hahaxD . harap dyeorang kekal selamanyer .amin! :DD
secondly , ceq nak citer pasal kak umi pulak . dye nieyh baek ohh . dahlah cutie, sweetie , hottie and smoothie . mwehehe :3 . kalo ceq ad problem , mesti dye sedia jadi tukang dengar . dye macam kaunselor lah . hehexD . free of charge okkayy . hahaxD . dye pon ade anak kutu ohh . chumell kot dye punyer anak kutu . haha. korang ader ? tak deh kan . korang mesty nak knalkan anak kutu kak umi nieyh . so, dipersembahkan ,
cik liyana zahari . hehe . chumell tak ? *baik korang cakap dye chumell .. hahaxD . dye baek kott . dah lah chumell *entah ke berape kali lah ceq ulang . hehexD . bertuah sape yang dapat dye . okayy , i think is should stop now sbelom ceq start nak merapu . kay , bubye bloggers . tata :DD

gerhana bulan :DD

mcm korang semua tahu mlm nieyh ade gerhana bulan . cantekk giler kott tapi kalo aku tengok dari umah aku tak nmpak ape pon  . awan gelap jeh yang ade . mwehehe :3 . so , jom ramairamai pergi wat solat sunat gerhana . dapat jugak pahala *eceehhh jadi alim lah pulak . aku suroh orang pergi , aq pon tak pergi . hahaxD . parents da ajak dah pergi masjid , malas  lha pulak , eyh , bukan malas sbenarnyer kurang rajin jeh . heee :DD .  aku stop kat sini jehlah yeh , kalo aku sambong agi tak tahu lah ape pulak yang nak aku merepek nanti . hehe :DD . tata :))

Friday, 9 December 2011

cantek tak ? :)

 kalo korang nampak blog nie smakin cantik , nie semua  jasa cik nur liyana zahari *chewaah skema punyer ayat . kiteorang nieyh lembab siket *sbenarnye banyak , nseb bek ade dye yang membantu . winkwink :3 . koi sayang aok lah budak and thanks tau . BTW , kiteorang harap kau slalu hepi . jangan sedihsedih auw . x chumell dah nnty , hehe:) awak follow lha blog kiter . nnty kiter follow blog awak yang cantek urh . heee :DD.  bubye bloggers :DD

new :)

kami baru belajar wat blog . memang burok unn . x yah ckp dah tau . hee . BTW, we hope u guys like it :)
kalo boleh ajar lha kami erh . hee . okay , that's all from us :DD